De Facebookgroep
Gouldamadine kwekers.

Sedert 21 november 2013 is op Facebook de groep “Gouldamadine kwekers” opgericht door Gerrit Groothedde. Deze groep heeft hij tot augustus 2018 bestuurt, samen met Geert Holland en Fernando Boersma.

Het stokje is in augustus 2018 overgedragen aan Patrick Lippe.

Na wat schommelingen in het beheer ziet het team er naast Patrick er verder nu als volg uit:

Gerrit Corthals
Raymond Berghouwer
Geert Holland
Sander Bal
Martin Versteeg
Wouter van Hennik

Een mooie mix van jong en oud. Verder zijn dit ook leden die graag de SNGN willen gaan helpen op andere vlakken in de toekomst.

Deze Facebookgroep is zeer actief en succesvol met 3000+ leden die de gouldamadine een warm hart toedragen. Dit aantal leden had veel hoger kunnen zijn, maar elk profiel wordt goed bekeken voordat men lid mag worden van de groep.

In de Facebookgroep is best wel eens discussie, maar er zijn meer succesverhalen te vermelden dan negatieve verhalen. Belangrijkste is dat startende kwekers snel progressie aan het boeken zijn. Verder is er een enorme groep jonge kwekers te vinden op dit medium.
Kortom hier bevindt zich de toekomst/doelgroep van de SNGN. Wij hebben de hulp nodig van de ervaren SNGN kweker om een goede overdracht van kennis te laten plaatsvinden, zo kunnen wij de toekomst van onze hobby borgen.

Het beheer van de groep zit boordevol ideeën en zo komt er een webshop, is er een Instagram account en een YouTube kanaal.

Verder is de “Gouldamadine Kids’club” opgericht. Voorwaarde voor de kinderen is lid zijn van de SNGN (dan ontvangt men het clubblad Gouldy & Diny gratis), voor kinderen onder de 6 jaar is er de mogelijkheid om rechtstreeks voor maar 10 euro per jaar lid te worden. Ook komen er evenementen aan voor de kinderen. Kortom dit gaat super leuk worden!
Momenteel heeft de club al 17 leden, het doel was het eerste jaar 15 leden. Dik gehaald dus!

In oktober 2018 is er tijdens de tentoonstelling in Elst gepraat met het SNGN bestuur en zijn wij tot een samenwerking gekomen. Het gevoel zit bij elkaar enorm goed. Voor nu is het doel de kweek van natuurbroed gouldamadines promoten en daarnaast de vereniging te laten groeien. Door de promotie via Facebook hebben wij enorm veel nieuwe leden mogen verwelkomen, ook veel internationale leden.

De Facebookgroep is een teststation om nieuwe ideeën uit te testen voor de SNGN. Hier proberen wij nieuwe dingen uit en kijken wij hoe de leden van onze groep hierop reageren en indien het aanslaat dragen wij het idee aan aan de SNGN.

Raymond Berghouwer is onze connectie van de Facebookgroep naar het bestuur, hij fungeert als aanspreekpunt.

In de toekomst zal het beheer van de Facebookgroep de SNGN meer gaan helpen daar waar hulp nodig is. Denk bijvoorbeeld aan hulp voor bijvoorbeeld het opbouwen van de tentoonstelling in Elst.

Ons motto is “Samen sterk” en dat willen wij de aankomende jaren gaan uitdragen!

 

Tentoonstelling Elst 2023

De nationale Gouldamadine tentoonstelling in Elst.

Adres: Dorpsstraat 28, 6661 EL Elst

Woensdag 11 Okt.: Opening (alleen voor leden) 20:00 – 22:00 uur

Donderdag 12 Okt.:  10:00 – 21:30 uur 

Vrijdag 13 Okt.:  10:00 – 21:30

Zaterdag 14 Okt.:  10:00 – 14:30

 

Inschrijven voor deze tentoonstelling dient u eerst in te loggen als lid.

Voor meer informatie klik hier onder op meer info 

Meer info

Agenda

Waarom lid worden?

Het steunen van het kweken van natuurbroed gouldamadine.

4x per jaar ontvang je het clubblad “Spectrum”

1x per jaar de Nationale tentoonstelling Elst

Exclusief toegang op de eerste openingsdag van de Nationale tentoonstelling Elst

Regio ontmoetingsdagen 

Regio tentoonstellingen

Toegang tot de ledenlijst van meer dan 900 leden

Leden-prijs voor Special items in de webshop

Direct lid worden