De Gouldamadine Kids’club 

Sinds december 2018 is er via onze Facebookgroep Gouldamadine kwekers een initiatief gestart om wat voor de jongsten onder ons te gaan doen.

Iedereen van 2 tot 12 jaar kan lid worden van deze club. Zodra de kinderen 6 jaar zijn worden ze lid van onze vereniging. Doel van de club is om leden voor de toekomst aan te trekken en daarnaast de kinderen plezier te laten beleven met de gouldamadine. 

De club heeft een digitaal magazine genaamd “Gouldy & Diny” die 4x per jaar verschijnt. Gouldy en Diny zijn ontworpen door Anne Bredewold (vrouw van Rick Bredewold). Het clubblad bevat kleurplaten, informatie over de gouldamadine, grappige foto’s en nog veel meer. Het blad zelf is 8 pagina’s en verschijnt elk kwartaal. 

De kinderen krijgen verder verjaardagskaarten, oorkondes en een leuke introductiekado (besteld maar moet nog geleverd worden). Ook is het de bedoeling kortingsacties te regelen voor de kinderen, sponsors zijn welkom.

Momenteel zijn er al 17 kinderen lid van deze club. Dat is een groot succes. Hierdoor heeft de SNGN besloten dit initiatief op te nemen in de vereniging. 

Verder is de bedoeling om dit jaar nog een evenement voor de kinderen te plannen. Dit kan tijdens onze tentoonstelling in Elst zijn of wat eerder. Nieuws hierover volgt nog.

Lid worden van de Gouldamadine Kids’club kan bij Patrick Lippe. Lidmaatschap is 10 euro per jaar en als je lid bent van de SNGN dan ben je automatisch lid (6 tot 12 jaar), wel graag aanmelden bij Patrick als je mee wilt doen aan dit programma.

De Gouldamadine Kids’club bestaat uit:

Patrick Lippe
Fabiënne Capelle
Raymond Berghouwer
Martin Versteeg
Danielle Entjes

 

Tentoonstelling Elst 2021

De nationale Gouldamadine tentoonstelling in Elst.

Woensdag 13 Okt.: Opening (alleen voor leden) 20:00 – 22:00 uur

Donderdag 14 Okt.:  10:00 – 21:30 uur 

Vrijdag 15 Okt.:  10:00 – 21:30

Zaterdag 16 Okt.:  10:00 – 14:30

 

Inschrijven voor deze tentoonstelling dient u eerst in te loggen als lid.

Voor meer informatie klik hier onder op meer info 

Meer info

Agenda

Waarom lid worden?

Het steunen van het kweken van natuurbroed gouldamadine.

4x per jaar ontvang je het clubblad “Spectrum”

1x per jaar de Nationale tentoonstelling Elst

Exclusief toegang op de eerste openingsdag van de Nationale tentoonstelling Elst

Regio ontmoetingsdagen 

Regio tentoonstellingen

Toegang tot de ledenlijst van meer dan 800 leden

Leden-prijs voor Special items in de webshop

Direct lid worden